Trailer: LIVE A LIVE onderweg naar PlayStation en pc

Geplaatst:

Square Enix weet naast Final Fantasy zeker wat sterke JRPG's op de markt uit te brengen. Vandaag laten ze weten dat er meer platformen beschikbaar worden gemaakt voor LIVE A LIVE.

LIVE A LIVE is een HD-2D remake die vorig jaar exclusief verscheen op de Nintendo Switch. Square Enix laat er echter geen gras over groeien en brengt de JRPG naar de PlayStation-consoles en de pc via Steam. Je kunt de game direct al spelen, want er is een demo te downloaden via de PlayStation Store en Steam. Deze bevat de beginsecties van drie van de acht verhalen in de game: The Wild West, Twilight of Edo Japan en The Distant Future. PlayStation Plus-leden kunnen de game met 20% korting aanschaffen wanneer ze LIVE A LIVE vooraf bestellen. Voor Steam-gebruikers geldt dezelfde korting, maar die hebben iets langer de tijd - namelijk tot 11 mei.

Lees hier onze review van LIVE A LIVE.

LIVE A LIVE is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Vanaf 27 april kun je de JRPG spelen op de pc via Steam en de PlayStation-consoles.

Bron: Square Enix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LIVE A LIVE

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasedatum

22 juli 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord