Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

LIVE A LIVE

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 22 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: LIVE A LIVE onderweg naar PlayStation en pc

Square Enix weet naast Final Fantasy zeker wat sterke JRPG's op de markt uit te brengen. Vandaag laten ze weten dat er meer platformen beschikbaar worden gemaakt voor LIVE A LIVE.

LIVE A LIVE is een HD-2D remake die vorig jaar exclusief verscheen op de Nintendo Switch. Square Enix laat er echter geen gras over groeien en brengt de JRPG naar de PlayStation-consoles en de pc via Steam. Je kunt de game direct al spelen, want er is een demo te downloaden via de PlayStation Store en Steam. Deze bevat de beginsecties van drie van de acht verhalen in de game: The Wild West, Twilight of Edo Japan en The Distant Future. PlayStation Plus-leden kunnen de game met 20% korting aanschaffen wanneer ze LIVE A LIVE vooraf bestellen. Voor Steam-gebruikers geldt dezelfde korting, maar die hebben iets langer de tijd - namelijk tot 11 mei.

Lees hier onze review van LIVE A LIVE.

LIVE A LIVE is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Vanaf 27 april kun je de JRPG spelen op de pc via Steam en de PlayStation-consoles.

BRON Square Enix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?