Horizon Forbidden West

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Maak kennis met de stammen in Horizon Forbidden West

Guerrilla Games en Sony hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Horizon Forbidden West. In de trailer maken we kennis met de verschillende stammen die in Horizon Forbidden West te vinden zijn.

De trailer toont ons niet alleen delen van de prachtige wereld die ons te wachten staat, maar introduceert ook vier stammen die we kunnen vinden in de game. Deze stammen heten Oseram, Carja, Utaru en Tenakth. Deze stammen hebben allemaal hun eigen manier van leven, rituelen en territorium. Daarnaast is er een mysterieuze nieuwe stam dat terrein wint in de Forbidden West. Waarschijnlijk is dat ook waar het verhaal om gaat draaien in deze nieuwe Horizon game. Natuurlijk zit Horizon Forbidden West vol met vijanden, zoals dat in Horizon Zero Dawn ook het geval was.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Maak maar vast ruimte vrij op je schijf, want Horizon Forbidden West heeft die schijfruimte waarschijnlijk wel nodig.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?