Trailer: Mario Kart 8 Deluxe krijgt bijzonder veel DLC

Geplaatst:
Aangepast: 10 februari 2022 13:31

Hate it or love it, maar Mario Kart 8 Deluxe is officieel een live service game geworden. Er komt namelijk geen nieuwe Mario Kart, maar er komen wel 48 nieuwe tracks naar Mario Kart 8 Deluxe met de Booster Course Pass!

Veel gamers zijn teleurgesteld over het uitblijven van een fonkelnieuwe Mario Kart op de Nintendo Switch. Nintendo heeft echter de oplossing gevonden, er komt namelijk betaalde DLC naar de vijf jaar oude game. De Booster Course Pass-DLC is opgedeeld in verschillende zes verschillende delen en komt gefaseerd te verschijnen. De 48 nieuwe tracks zijn allemaal golden oldies die we kennen uit eerdere delen. Uiteraard geeft deze DLC een extra reden om te investeren in de Expansion Pack van Nintendo Switch Online. Deze uitbreiding wordt daar namelijk onderdeel van! Mocht je de Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass willen kopen, dan kan dat voor 25 euro.

De eerste wave van de Mario Kart 8 - Booster Course Pass komt op 18 maart uit.

Bron: Nintendo Direct
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

28 april 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord