Check hier alle The Game Awards 2023 content

Mario Kart 8 Deluxe

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 april 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Mario Kart 8 Deluxe krijgt bijzonder veel DLC

Hate it or love it, maar Mario Kart 8 Deluxe is officieel een live service game geworden. Er komt namelijk geen nieuwe Mario Kart, maar er komen wel 48 nieuwe tracks naar Mario Kart 8 Deluxe met de Booster Course Pass!

Veel gamers zijn teleurgesteld over het uitblijven van een fonkelnieuwe Mario Kart op de Nintendo Switch. Nintendo heeft echter de oplossing gevonden, er komt namelijk betaalde DLC naar de vijf jaar oude game. De Booster Course Pass-DLC is opgedeeld in verschillende zes verschillende delen en komt gefaseerd te verschijnen. De 48 nieuwe tracks zijn allemaal golden oldies die we kennen uit eerdere delen. Uiteraard geeft deze DLC een extra reden om te investeren in de Expansion Pack van Nintendo Switch Online. Deze uitbreiding wordt daar namelijk onderdeel van! Mocht je de Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass willen kopen, dan kan dat voor 25 euro.

De eerste wave van de Mario Kart 8 - Booster Course Pass komt op 18 maart uit.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?