Rune Factory 5

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Marvelous onthult nieuwe teaser Rune Factory 5

Rune Factory 5 is nog een lange tijd van ons verwijderd, maar we kunnen in de tussentijd inmiddels al iets meer van de game zien. Marvelous onthult namelijk een nieuwe teaser voor Rune Factory 5.

Op de Japanse releasedatum van Rune Factory 4 Special, de verbeterde versie van Rune Factory 4 uit 2012, onthulde Marvelous een nieuwe teaser voor Rune Factory 5. Deze korte teaser laat nog niet veel zien, maar we kunnen er wel al uit opmaken dat je hoogstwaarschijnlijk de mogelijkheid hebt om tussen een mannelijk of vrouwelijk personage te kiezen. Daarnaast zien we ook enkele nieuwe wezens die we in de game tegen gaan komen. Marvelous heeft naast de teaser ook nog onthuld dat je je opgeslagen spelvoortgang van Rune Factory 4 Special kunt koppelen aan Rune Factory 5. Wanneer je dit doet, verschijnen twee personages uit Rune Factory 4 in Rune Factory 5.

Rune Factory 5 verschijnt ergens in 2020 in Japan en komt daarna naar het Westen. In de tussentijd kunnen we aan de gang met Rune Factory 4, die later dit jaar nog in het Westen uitkomt. Beide games zijn exclusief voor de Nintendo Switch.

BRON Marvelous Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?