Trailer: Marvel's Midnight Suns trailer toont Iron Man

Geplaatst:
Aangepast: 12 juli 2022 11:47

2K Games en Firaxis Games hebben een nieuwe video onthuld van de turn-based game Marvel's Midnight Suns. De trailer is ditmaal gewijd aan Iron Man.

De nieuwe trailer focust op het voorstellen van Iron Man, A.K.A. ultra-rijke genie Tony Stark. Hoewel de trailer vrij kort is, krijgen we Iron Man in actie te zien, in zijn glimmende nieuwe harnas in het kenmerkende goud en zwarte kleurenschema van de Middernachtzon. Iron Man is de ultieme op technologie gebaseerde superheld. De trailer lijkt erop te wijzen dat hij in Midnight Suns nogal mystieke krachten gaat krijgen, ook al gaat de trailer niet in detail. We zullen in de toekomst waarschijnlijk meer video's over hem te zien krijgen, net zoals bij Captain America, waarin mogelijk wordt uitgelegd hoe zijn pas ontdekte vaardigheden werken en waar ze vandaan komen.

Marvel's Midnight Suns komt op 7 oktober 2022, voor PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord