Trailer: Mato Anomalies: Digital Shadows nu beschikbaar

Geplaatst:

Prime Matter heeft onlangs de Digital Shadows DLC voor de populaire JRPG Mato Anomalies uitgebracht. Met deze uitbreiding kunnen spelers zich verder verdiepen in het verhaal van de game en wordt een nieuw speelbaar personage geïntroduceerd, SkyEye, die samenwerkt met Mist om het op te nemen tegen digitale bedreigingen in de virtuele dimensie van Mato.

Mato Anomalies, de door Arrowiz ontwikkelde JRPG, heeft zijn eerste uitbreiding met de titel Digital Shadows ontvangen. In deze nieuwe campagne kunnen spelers in de huid kruipen van SkyEye, een androïde metgezel van Gram, en samen met Mist het virtuele rijk van Mato betreden. Hun missie is om de digitale gevaren te bestrijden die op de loer liggen in het donkere web en uiteindelijk de virtuele dimensie te bevrijden van deze bedreigingen. De DLC is beschikbaar voor alle spelers, terwijl degenen die de Digital Deluxe Edition al hebben er gratis van kunnen genieten. Ben je benieuwd naar de game? Lees hier onze review van Mato Anomalies.

Mato Anomalies en de DLC Digital Shadows zijn nu beschikbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: Prime Matter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mato Anomalies

Series

-

Uitgever

Prime Matter

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 maart 2023

Ontwikkelaar

Arrowiz

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord