Trailer: Meer informatie Pacific Drive getoond tijdens Future Games Show

-

Tijdens de Future Games Show werd er meer getoond over Pacific Drive. De ontwikkelaar gaf ons een kijkje achter de schermen.

Pacific Drive is een survivalgame waarbij je auto je beste vriend is. Alexander Dracott, van de ontwikkelaars, legde uit dat de inspiratie achter Pacific Drive komt van zijn passie voor Station Wagons en de avonturen die hij vroeger met een dergelijke auto heeft beleefd. De ontwikelaars kwamen erachter dat het onderhouden van een auto veel wegheeft van het verzamelen van en omgaan met resources tijdens het overleven. In de video die tijdens Future Games Show werd getoond, krijgen we wat gameplay te zien waarbij de rol van de auto en het onderhouden ervan goed te zien is. Je auto is namelijk van onschatbare waarde voor je overleving, maar raakt uiteraard ook beschadigd.

Pacific Drive verschijnt op de pc en PlayStation 5.

Bron: Future Games Show
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pacific Drive

Ontwikkelaar:

Ironwood Studios

Uitgever:

Ironwood Studios

Release:

22 februari 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord