Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Pacific Drive

  • Ontwikkelaar Ironwood Studios
  • Eerste releasedatum Q1 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Racing , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Meer informatie Pacific Drive getoond tijdens Future Games Show

Tijdens de Future Games Show werd er meer getoond over Pacific Drive. De ontwikkelaar gaf ons een kijkje achter de schermen.

Pacific Drive is een survivalgame waarbij je auto je beste vriend is. Alexander Dracott, van de ontwikkelaars, legde uit dat de inspiratie achter Pacific Drive komt van zijn passie voor Station Wagons en de avonturen die hij vroeger met een dergelijke auto heeft beleefd. De ontwikelaars kwamen erachter dat het onderhouden van een auto veel wegheeft van het verzamelen van en omgaan met resources tijdens het overleven. In de video die tijdens Future Games Show werd getoond, krijgen we wat gameplay te zien waarbij de rol van de auto en het onderhouden ervan goed te zien is. Je auto is namelijk van onschatbare waarde voor je overleving, maar raakt uiteraard ook beschadigd.

Pacific Drive verschijnt op de pc en PlayStation 5.

BRON Future Games Show

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?