Trailer: Microsoft Flight Simulator uitbreiding aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 24 augustus 2021 19:54

Microsoft Flight Simulator heeft flink wat nieuws gekregen tijdens de gamescom Xbox Showcase. Het grote nieuws was echter de aankondiging van de Reno Air Race uitbreiding.

Binnenkort verschijnt de eerste uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator. De Reno Air Race uitbreiding voegt de officiële National Championship Air Races toe aan de game in samenwerking met de Reno Air Racing Association. Met deze uitbreiding wordt het mogelijk tegen vrienden en andere spelers te racen. Naast de aankondiging van de nieuwe uitbreiding werd er ook vertelt dat de mappen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland worden opgepoetst. Binnenkort komen ook de Junker JU-52 en de Volocopter naar Microsoft Flight Simulator. In de vorige grote update van Microsoft Flight Simulator werd Nederland getoond.

The Reno Air Races uitbreiding verschijnt in de herfst voor de pc en de Xbox Series X. Microsoft Flight Simulator is sinds kort ook beschikbaar voor de Xbox X Series

Bron: Xbox Showcase gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Microsoft Flight Simulator

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord