Trailer: MotoGP 23 racet naar releasedatum

Geplaatst:

Na drie jaar achter elkaar in april te zijn verschenen, kunnen we ons nu gaan opmaken voor een wat zomerse MotoGP-game. MotoGP 23 verschijnt namelijk in juni en hieronder lees je alles wat je ervan kan verwachten!

Milestone begint meteen met een pittige belofte: MotoGP 23 wordt de meest uitdagende en geavanceerde MotoGP-game tot nu toe. Geen zorgen, je wordt ondanks de moeilijkheidsgraad geholpen middels het Neural Aid systeem. Dit hulpmiddel analyseert jouw prestaties op de weg om zo de game perfect af te stellen op jouw behoeftes. Uiteraard keert de carrièremodus terug en Milestone wil er een persoonlijke ervaring van maken met rivaliteiten. Er is nu ook een nieuwe krachtige graphics editor, waarmee spelers de boel flink kunnen versieren. De multiplayer kent nieuwe toevoegingen, zoals cross-play voor de PlayStation- en Xbox-consoles. Wederom is split-screen beschikbaar, behalve voor de Nintendo Switch.

Check hier onze review van MotoGP 22.

MotoGP 23 is beschikbaar vanaf 8 juni voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Milestone
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MotoGP 23

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 juni 2023

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord