Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

MotoGP 23

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 8 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: MotoGP 23 racet naar releasedatum

Na drie jaar achter elkaar in april te zijn verschenen, kunnen we ons nu gaan opmaken voor een wat zomerse MotoGP-game. MotoGP 23 verschijnt namelijk in juni en hieronder lees je alles wat je ervan kan verwachten!

Milestone begint meteen met een pittige belofte: MotoGP 23 wordt de meest uitdagende en geavanceerde MotoGP-game tot nu toe. Geen zorgen, je wordt ondanks de moeilijkheidsgraad geholpen middels het Neural Aid systeem. Dit hulpmiddel analyseert jouw prestaties op de weg om zo de game perfect af te stellen op jouw behoeftes. Uiteraard keert de carrièremodus terug en Milestone wil er een persoonlijke ervaring van maken met rivaliteiten. Er is nu ook een nieuwe krachtige graphics editor, waarmee spelers de boel flink kunnen versieren. De multiplayer kent nieuwe toevoegingen, zoals cross-play voor de PlayStation- en Xbox-consoles. Wederom is split-screen beschikbaar, behalve voor de Nintendo Switch.

Check hier onze review van MotoGP 22.

MotoGP 23 is beschikbaar vanaf 8 juni voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Milestone

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?