Trailer: Mugello Circuit aanwezig in Forza Motorsport 2023

Geplaatst:
Aangepast: 26 augustus 2023 23:01

Voor degenen die altijd al fantaseerden over een razendsnelle race op het betoverende Mugello Circuit, is er goed nieuws in het verschiet. In een gloednieuwe, vandaag onthulde trailer op het snelle YouTube-kanaal van Forza, wordt getoond dat dit legendarische circuit zijn opwachting maakt in Forza Motorsport 2023.

Een kleine twee maanden geleden kregen we al een voorproefje van de meeslepende Career Modus in Forza Motorsport (2023). En vandaag werden onze zintuigen andermaal getrakteerd toen de game in volle glorie over het scherm scheurde, gepresenteerd in de vorm van een kersverse trailer. Overweldigend werden we ondergedompeld in het brullende koor van motorgeluiden, imposante bolides en het verbluffend realistische Italiaanse racecircuit. Al jarenlang verwent Forza liefhebbers met dit spektakel, en ook in deze nieuwe editie zullen spelers zich wederom kunnen laven aan het visuele spektakel dat zich voor hun ogen ontvouwt. Bekijk hieronder de trailer:

Forza Motorsport is beschikbaar vanaf 10 oktober voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord