Check hier alle The Triple-i Initiative content

Gameplay: Check hier de Career Mode in Forza Motorsport (2023)

Geplaatst: 14 juni 2023 01:25

Forza Motorsport scheurde natuurlijk langs tijdens de Xbox Games Showcase, maar ontwikkelaar Turn 10 Studios was nog niet klaar met het delen van nieuwe beelden. Vandaag tonen ze de fans hoe de Career Mode van Forza Motorsport eruit komt te zien.

We worden van commentaar voorzien door creative director Chris Esaki en software topman Tyler Hennesy. Forza Motorsport draait om de pure liefde die racefans hebben voor de auto's. Esaki claimt dat er drie belangrijke thema's zijn in Forza Motorsport: het opbouwen van 'car mastery', het tunen van je racewagen en het uiteindelijk de racebaan op sleuren en er met de gouden plak vandoor gaan. Level, build, dominate - dat is de heilige driehoek in de gameplay-loop van Forza Motorsport. Deze loop komt het beste in zijn recht in de carrièremodus van Forza Motorsport, genaamd Builders Cup. In de video hieronder kun je precies zien hoe de modus in zijn werk gaat. Daarnaast wordt er gesproken over de oefenraces, het 'car mastery' systeem en meer.

Forza Motorsport is beschikbaar vanaf 10 oktober voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Xbox Games Showcase Extended
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord