Trailer: Need For Speed Unbound neemt risico's, nu jij nog

Geplaatst:
Aangepast: 18 oktober 2022 19:05

Electronic Arts en Criterion hebben het gaspedaal lekker ingedrukt en persen er gewoon weer een Need for Speed Unbound trailertje uit. En wel eentje die gericht is op risico's en beloningen.

Een beetje risico nemen hoort erbij in het leven en Need For Speed Unbound juicht dat alleen maar toe. Zonder risico kom je nooit hogerop in een scene welke draait om opvallen. Mocht dat te onduidelijk voor je zijn, geen probleem. NFS Unbounds Risk & Reward gameplaytrailer legt het je piekfijn uit.

Zie je wat ik bedoel? De sterke arm der wet er even uit driften? Poen. Een beetje roekeloos rijden? Nog meer poen. En als je dan genoeg poen hebt, dan kun je dat allemaal weer verbrassen aan kekke VFX (of niet, jouw feestje).

Kortom, ondanks de wat vreemde esthetische keuzes van Criterion lijkt Need For Speed Unbound vooral weer een typische NFS titel te worden. Heb jij er al zin in? Mooi zo. Nog maar een paar weekjes wachten. 2 December is hier voor je het weet.

Bron: EA
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed Unbound

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Criterion Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord