Trailer: New Tales from the Borderlands krijgt gameplay trailer

-

Er is onlangs een nieuwe trailer verschenen van New Tales of the Borderlands. In deze trailer krijgen we een hoop gameplay beelden te zien.

De nieuwe trailer duurt maar liefst 18 minuten en laat een hoop gameplay zien, waaronder een aantal keuzes die in het verhaal gemaakt moeten worden. Er zijn drie personages waar New Tales from the Borderlands om draait: de wetenschapper Anurada Dahr, haar broer Octavio en Fran Miscowicz, die wraak wil voor het opblazen van haar yoghurtijswinkel door een grote wapenfabrikant in het Borderlands-universum genaamd Maliwan. New Tales from the Borderlands werd officieel onthuld tijdens gamescom 2022, maar de releasedatum werd al eerder gelekt.

De eerste aflevering van New Tales from the Borderlands komt uit op 21 oktober 2022.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New Tales from the Borderlands

Ontwikkelaar:

Gearbox Software

Uitgever:

2K Games

Release:

21 oktober 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord