New Tales from the Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score -

Leak: New Tales from the Borderlands releasedatum gelekt

Het verhalende avontuur in de Borderlands gaat door. New Tales from the Borderlands komt eraan en je mag nieuwe avonturen gaan ervaren in het ruige Pandora.

In New Tales from the Borderlands ga je spelen als nieuwe personages. Fans die hoopten op de terugkeer van Fiona, Sasha en andere personages uit de originele Tales from the Borderlands, komen misschien van een koude kermis thuis. Anu, Octavio en Fran zijn de namen van de nieuwe speelbare helden/heldinnen. Zij zijn geen Vault Hunters, maar alledaagse burgers die het gaan opnemen tegen een grote corporatie, een planeetinvasie en een vreselijk Vault Monster. Het verhaal bestaat weer uit vijf hoofdstukken, wat we ook vaak zagen in de Telltale-games. New Tales from the Borderlands heeft een zogenaamde Deluxe Edition. Wanneer je deze vooraf besteld, dan ontvang je cosmetische items, een collectible en 10,000 in-game betaaleenheden. Wat de functie is van die betaaleenheden is nu nog onduidelijk.

New Tales from the Borderlands is beschikbaar vanaf 21 oktober voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Amazon/Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?