Leak: New Tales from the Borderlands releasedatum gelekt

Geplaatst:

Het verhalende avontuur in de Borderlands gaat door. New Tales from the Borderlands komt eraan en je mag nieuwe avonturen gaan ervaren in het ruige Pandora.

In New Tales from the Borderlands ga je spelen als nieuwe personages. Fans die hoopten op de terugkeer van Fiona, Sasha en andere personages uit de originele Tales from the Borderlands, komen misschien van een koude kermis thuis. Anu, Octavio en Fran zijn de namen van de nieuwe speelbare helden/heldinnen. Zij zijn geen Vault Hunters, maar alledaagse burgers die het gaan opnemen tegen een grote corporatie, een planeetinvasie en een vreselijk Vault Monster. Het verhaal bestaat weer uit vijf hoofdstukken, wat we ook vaak zagen in de Telltale-games. New Tales from the Borderlands heeft een zogenaamde Deluxe Edition. Wanneer je deze vooraf besteld, dan ontvang je cosmetische items, een collectible en 10,000 in-game betaaleenheden. Wat de functie is van die betaaleenheden is nu nog onduidelijk.

New Tales from the Borderlands is beschikbaar vanaf 21 oktober voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Amazon/Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New Tales from the Borderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord