Vervolg op Tales from the Borderlands aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 22 april 2022 09:54

Gearbox Software heeft aangekondigd dat er momenteel een nieuwe Tales From The Borderlands-game in ontwikkeling is en voor het einde van het jaar zal worden uitgebracht.

Gearbox kondigde het nieuws aan op PAX East en via al zijn officiële sociale mediakanalen. Het bedrijf geeft mee dat we deze zomer meer informatie over de game mogen verwachten. Voor nu houden ze het dus bij de onthulling en dat er “meer verhalen om te verkennen zijn in het Borderlands-universum”. In tegenstelling tot de eerste game wordt het vervolg ontwikkeld door Gearbox zelf en heeft het geen inbreng van Telltale Games, de ontwikkelaar van de originele game. Het is vooralsnog ook onduidelijk of Gearbox voor dit vervolg vasthoudt aan de bekende Telltale-structuur. Wel zal het zich blijkbaar richten op een nieuwe reeks personages, al vermoeden we wel dat het spel ook enkele iconische Borderlands-personages zal bevatten.

Het zal interessant zijn om te zien hoe een Tales From The Borderlands-game eruit zal zien zonder Telltale Games aan boord. Deze zomer komen we meer te weten.

Bron: Gearbox Software
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New Tales from the Borderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord