New Tales from the Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score -

Vervolg op Tales from the Borderlands aangekondigd

Gearbox Software heeft aangekondigd dat er momenteel een nieuwe Tales From The Borderlands-game in ontwikkeling is en voor het einde van het jaar zal worden uitgebracht.

Gearbox kondigde het nieuws aan op PAX East en via al zijn officiële sociale mediakanalen. Het bedrijf geeft mee dat we deze zomer meer informatie over de game mogen verwachten. Voor nu houden ze het dus bij de onthulling en dat er “meer verhalen om te verkennen zijn in het Borderlands-universum”. In tegenstelling tot de eerste game wordt het vervolg ontwikkeld door Gearbox zelf en heeft het geen inbreng van Telltale Games, de ontwikkelaar van de originele game. Het is vooralsnog ook onduidelijk of Gearbox voor dit vervolg vasthoudt aan de bekende Telltale-structuur. Wel zal het zich blijkbaar richten op een nieuwe reeks personages, al vermoeden we wel dat het spel ook enkele iconische Borderlands-personages zal bevatten.

Het zal interessant zijn om te zien hoe een Tales From The Borderlands-game eruit zal zien zonder Telltale Games aan boord. Deze zomer komen we meer te weten.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?