Check hier alle The Game Awards 2023 content

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

  • Ontwikkelaar Purple Lamp Studios
  • Eerste releasedatum 31 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe avonturen in SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake was natuurlijk aanwezig tijdens de THQ Nordic Showcase. We kregen een flinke trailer voorgeschoteld bomvol met gameplay.

Een aantal van de werelden in SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake werden tentoongesteld. De eerste wereld die we zien heeft een nummertje gedaan op Gerrit, de huisslak van SpongeBob. Het is aan onze gele vriend en de ballonversie van Patrick om hem te redden. Zo zien we nog een aantal werelden. Het prehistorische Kelpwoud, grote filmsets en het Wilde Westen zien we voorbijkomen. Natuurlijk zit deze trailer dan ook tjokvol met referenties naar de geliefde tv-serie.

Bekijk hier de eerste trailer van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake heeft helaas nog geen releasedatum ontvangen. De platformer verschijnt voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON THQ Nordic

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?