Trailer: Nieuwe avonturen in SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Geplaatst:

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake was natuurlijk aanwezig tijdens de THQ Nordic Showcase. We kregen een flinke trailer voorgeschoteld bomvol met gameplay.

Een aantal van de werelden in SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake werden tentoongesteld. De eerste wereld die we zien heeft een nummertje gedaan op Gerrit, de huisslak van SpongeBob. Het is aan onze gele vriend en de ballonversie van Patrick om hem te redden. Zo zien we nog een aantal werelden. Het prehistorische Kelpwoud, grote filmsets en het Wilde Westen zien we voorbijkomen. Natuurlijk zit deze trailer dan ook tjokvol met referenties naar de geliefde tv-serie.

Bekijk hier de eerste trailer van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake heeft helaas nog geen releasedatum ontvangen. De platformer verschijnt voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

31 januari 2023

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord