Trailer: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake komt naar PS5 en Xbox Series

Geplaatst:

Het wordt weer eens tijd om in het onderwateravontuur van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake te duiken. Naast een gratis update komt de game ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series.

THQ Nordic heeft dus goed nieuws voor de SpongeBob fans, al is dat voornamelijk voor de gamers die SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake nog moeten spelen. Via een gratis update worden er enkele bugs opgelost om de ervaring te verbeteren. Daarnaast zijn er nieuwe outfits te verzamelen. Twee hiervan zijn gebonden aan het verzamelen van alle Doubloons en de awards. Mocht SpongeBob in jouw playthrough gek zijn op fotograferen dan kun je aan de slag met de fotomodus. Met een totaal van negentien filters kun je de foto's nog specialer maken. Het beste nieuws is dat er gewerkt wordt aan een Xbox Series en PlayStation 5 versie van de game. Mocht je de game al gekocht hebben voor de PlayStation 4 en Xbox One dan kun je die versie gratis upgraden. Als de game nu wel je aandacht heeft gegrepen dan kun je hier onze review van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake lezen.

Op 16 oktober kun je aan de slag met SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake op de PlayStation 5 en Xbox Series. De game is al te spelen via de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

31 januari 2023

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord