Trailer: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake eindbazen onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 13 december 2022 20:24

SpongeBob heeft een flink ruim vriendengroepje, maar in SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is dat wellicht een nadeel. De beste maatjes vervullen namelijk de rol van eindbaas in de aankomende avonturengame!

De korte, maar levendige trailer, toont iconische SpongeBob SquarePants-personages in een andere rol dan we gewend van ze zijn. Het is ditmaal niet Sheldon J. Plankton die voor problemen zorgt. Tenminste, nog niet. Nee, het zijn personages, zoals Meneer Krabs, Sandy en Gerrit die de nodige koppijn veroorzaken. Zelfs dat omaatje die je in elke episode ziet heeft de rol van heks te pakken. Nee, ik weet ook niet wat haar echte naam is. Het is aan SpongeBob en ballon-Patrick de taak om hun vrienden te redden en uit de verwarrende droom te halen.

Check hier onze preview van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. De releasedatum van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake werd onlangs onthuld.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is beschikbaar vanaf 31 januari voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

31 januari 2023

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord