Trailer: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake kent releasedatum

Geplaatst: 6 december 2022 20:30

Hij woont in een ananas diep in de zee en de releasedatum is bekend, hoezee! SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake heeft een releasedatum te pakken.

De nieuwe releasedatum werd gepresenteerd middels een verse trailer. SpongeBob en zijn beste vriend Patrick zijn twee vrolijke malloten en ze doen waar ze goed in zijn: totale chaos veroorzaken in de naam van plezier. Nadat ze een mysterieus zeepje hebben gekocht van een charmante zeemeermin, hebben de twee heren ontzettend veel portalen geopend en nieuwe werelden gecreëerd. Het is aan de speler om alle personages te redden en Bikinibroek opnieuw op te bouwen. Spelers die de game vooraf bestellen krijgen gratis kostuums.

Lees hier onze preview van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. Kijk je liever naar wat zwoele hoofdjes? Bekijk dan hier de video-preview van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is beschikbaar vanaf 31 januari op de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

31 januari 2023

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord