Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

  • Ontwikkelaar Purple Lamp Studios
  • Eerste releasedatum 31 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Video Preview: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - Onderwaterspektakel

Na SpongeBob SquarePants Rehydrated: Battle for Bikini Bottom kon een nieuwe game met de gele spons natuurlijk niet uitblijven. En zie hier; SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. Uiteraard zijn ook zijn vriendjes weer van de partij in dit avontuur. Bram dook op gamescom in het diepe en kreeg alvast wat beelden te zien van de kleurrijke game. Rudy wilde er natuurlijk alles van weten en vuurde een hele hoop vragen af. De antwoorden op al deze vragen zie je in onderstaande video.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?