Trailer: Nieuwe beelden Lord of the Rings: Return to Moria te zien

Geplaatst:

Een nieuwe Lord of the Rings game gaat dit jaar verschijnen. De survivalgame Lord of the Rings: Return to Moria heeft waardoor wat gameplaybeelden gekregen. Om in de sfeer te komen kun je alvast je pikhouweel pakken.

De dwergen zijn in de trailer niet zo te spreken over de elven en de Hobbits. De verhalen die daar worden verteld zijn namelijk maar een fractie van de geschiedenis. In Lord of the Rings: Return to Moria keren we terug naar Moria om daar het dwergenrijk te heroveren. Allerlei spinnen, trollen en aardmannen hebben de mijn overgenomen. Als dat tenminste het minst van je zorgen blijkt te zijn. Om ervoor te zorgen dat je geen verliezen lijdt moet je de uitvalsbasis uitbreiden met verschillende werkbanken. In de trailer zien we ook dat je torens kunt bouwen en alles kunt opleuken met bedden en kisten. In een survivalgame is het wel handig als je je spullen en materialen netjes kunt opbergen.

Lord of the Rings: Return to Moria staat gepland voor het einde van 2023.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lord of the Rings: Return to Moria

Uitgever

North Beach Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 oktober 2023

Ontwikkelaar

Free Range Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord