Trailer: Nieuwe beelden Suicide Squad: Kill the Justice League

Geplaatst:
Aangepast: 23 februari 2023 22:55

State of Play stond grotendeels in het teken van Suicide Squad: Kill the Justice League. Zo kregen we een kijkje in een van de missies en vertelden de ontwikkelaars meer over de aankomende game.

Rocksteady is na de successen van de Batman Arkham-games nu bezig met een nieuwe game in het Arkham-universum. Dit keer speel je echter niet vanuit het oogpunt van Batman, maar wordt de Suicide Squad weer opgetrommeld om de wereld te redden. Brainiac heeft de Justice League in zijn macht en dus is het de schone taak aan de Suicide Squad om de Justice League een halt toe te roepen. Het team bestaat uit Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot en King Shark, maar daarnaast worden zij ook bijgestaan door andere slechterikken. Zo is Penguin bijvoorbeeld jouw wapenhandelaar en Toymaker je leverancier als het aankomt op je vervoer. State of Play bracht bijna een kwartier aan Suicide Squad: Kill the Justice League beelden die je hieronder op je gemakt kunt terugkijken.

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt op 26 mei voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord