The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum Q1 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe beelden The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Natuurlijk krijgen we nieuwe beelden van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 te zien! Het is inmiddels een jaar geleden dat we de game voor het eerst zagen en vervolgens bleef het angstig stil. Daar is vandaag verandering in gekomen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 kan uiteraard niet ontbreken tijdens de E3-versie van Nintendo Direct. In onderstaande trailer zien we het iconische Hyrule waar Link zich doorheen moet zien te navigeren. Dit keer doen we dat echter niet alleen op de grond, maar ook in de lucht!

De trailer sluit af met een releasewindow. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt namelijk in 2022 voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?