Trailer: Nieuwe beelden van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Geplaatst:

Tijdens de Tokyo Game Show 2022 zijn er nieuwe beelden getoond van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Qua gameplay zit het dus wel goed, maar de specifieke releasedatum blijft een mysterie.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes werd samen met, de al uitgekomen, Eiyuden Chronicle: Rising in 2021 aangekondigd. Door middel van een nieuwe gameplaytrailer worden fans al warmgemaakt voor de game. In twee minuten tijd krijgen we een voorproefje van het verhaal en de vele gevechten die op je liggen te wachten. Ondertussen ontmoeten we ook de personages genaamd Nowa en Seign. Het einde van de trailer focust op de omgevingen en de 2,5D-stijl, waar de game gebruik van maakt. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes heeft deze naam niet zomaar gekregen. Je kunt namelijk met honderd personages aan de slag.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes moet in 2023 verschijnen voor de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Bron: Tokyo Game Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 april 2024

Ontwikkelaar

Rabbit & Bear Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord