Trailer: Nieuwe beelden van My Time at Sandrock getoond

Geplaatst:

Tijdens de Indie World Showcase-presentatie van Nintendo is er een nieuwe trailer van My Time at Sandrock getoond. Het vervolg op My Time at Portia ligt deze zomer in de digitale winkelschappen.

De aankondiging van My Time at Sandrock bracht een hoop verschillende meningen met zich mee. De game speelt zich af in dezelfde wereld als het origineel en zou zelfs oorspronkelijk een DLC voor de game vormen.

In het vervolg word je meegenomen naar een mysterieuze stad middenin het hart van een woestijn, welke geïnspireerd is door de Gobiwoestijn. Hier kom je oog in oog te staan met nieuwe verhaallijnen, personages en diepgaande gameplay. Het is aan jou om deze woestijngemeenschap te herstellen tot zijn vroegere glorie. Helaas wordt de stad overspoeld met monsters, zoals de angstaanjagende pinguïns met hondenkoppen. Gelukkig beschik je over de vaardigheden om deze slechteriken een kopje kleiner te maken.

My Time at Sandrock verschijnt deze zomer op de Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en pc. Benieuwd naar meer informatie over de game? Lees dan zeker nog even onze preview van My Time at Sandrock.

Bron: Nintendo Indie World Showcase
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot My Time at Sandrock

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2022

Ontwikkelaar

Pathea Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord