Destiny 2: Lightfall

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 28 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe content voor Destiny 2 met Destiny 2: Lightfall

Goed nieuws voor Destiny 2 liefhebbers. Tijdens gamescom is er nieuwe content voor de game aangekondigd in de vorm van Destiny 2: Lightfall.

Je krijgt de kans om naar een compleet nieuwe locatie te reizen in Destiny 2: Lightfall. Met de hulp van Tormentors en Cloud Striders ga je de strijd aan met de Shadow Legion. De game speelt zich af op Neptune. Aan jou de taak om de verwoesting van de technologische stad Neomuna te voorkomen. Licht en donker spelen een grote rol in deze game. Naast een onvergetelijke campagne, is ook de Legendary Mode terug in de game.

Destiny 2: Lightfall is beschikbaar vanaf 28 februari 2023.

BRON gamescom

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?