Trailer: Nieuwe demo Stranger of Paradise beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2022 23:18

Tijdens de State of Play van vanavond kwam ook Stranger of Paradise Final Fantasy Origin even voorbij. Er is namelijk een nieuwe demo van de game beschikbaar.

De release van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin ligt om de hoek. Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar wat voor game dit precies is en hoe het speelt, dan heb ik goed nieuws voor je. Er is namelijk vanavond tijdens de State of Play aangekondigd dat er een nieuwe demo beschikbaar is. Dit is niet de eerste demo die van deze aankomende Final Fantasy-game beschikbaar wordt gesteld. Onze Rudy heeft namelijk naar aanleiding van de vorige demo een preview van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin geschreven. Ben je na zijn preview nog steeds niet overtuigd, download dan nu de nieuwste demo.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin verschijnt 18 maart voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 maart 2022

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord