OlliOlli World

  • Ontwikkelaar Roll7
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe gameplaytrailer OlliOlli World onthuld

Tijdens de IGN Summer of Gaming 2021 presentatie zijn er nieuwe gameplaybeelden van OlliOlli World getoond. De trailer laat ons meer van de kleurrijke skateboard-game zien.

In de nieuwe trailer wordt nog maar eens duidelijk dat OlliOlli World zich op een opmerkelijke wijze onderscheidt van OlliOlli en OlliOlli2. Het zijn allemaal skateboard-games, maar bij OlliOlli World is er voor een compleet andere art style gekozen. Dit geeft meer ruimte om de personages meer karakter te geven. Een aantal maanden geleden werd OlliOlli World aangekondigd tijdens de Indie World Showcase. De nieuwe trailer vertelt ons iets meer over Radlandia, waar de game zich afspeelt en we zien de moves vanuit verschillende camerahoeken.

OlliOlli World heeft nog geen releasedatum. Het is dus nog even afwachten voor we weten wanneer we met de game aan de slag kunnen.

BRON IGN

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?