Trailer: Nieuwe The Dark Pictures game: Little Hope aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 10 april 2020 15:25

Supermassive games heeft een nieuwe The Dark Pictures game, Little Hope, aangekondigd. Dat heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt door middel van een teaser-trailer op YouTube.

De trailer speelt zich af aan het einde van Man of Medan, het onlangs uitgekomen deel uit The Dark Pictures franchise. In de trailer zijn twee personages te zien: Andrew en Angela. De twee personages voeren een gesprek over een mysterieus meisje dat Mary heet. Zij is te zien in de trailer als ze met haar pop rond een kampvuur danst in de bossen. Naar verwachting komt The Dark Pictures: Little Hope ergens in 2020 uit. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

De exacte releasedatum van The Dark Pictures: Little Hope is helaas nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

30 oktober 2020

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord