Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer FFVII Remake getoond tijdens The Game Awards

Tijdens The Game Awards is een nieuwe trailer van Final Fantasy VII Remake getoond. Deze nieuwe trailer toont nog niet eerder vertoonde cutscenes.

Zoals verwacht is er tijdens The Game Awards een nieuwe trailer voor Final Fantasy VII Remake getoond. De laatste trailer zagen we tijdens de Tokyo Game Show. Nu hebben we een nieuwe trailer mogen aanschouwen. In deze trailer kunnen we nieuwe cutscenes zien die uit de game komen, maar ook een stukje gameplay. Zo zien we een klein stukje van het vernieuwde gevechtssysteem en kunnen we de interactie tussen Cloud en zijn teamgenoten zien.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 3 maart 2020 exclusief voor de PlayStation 4.

BRON The Game Awards

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?