Trailer: Nieuwe trailer Killer Klowns from Outer Space: The Game

Geplaatst:

Killer Klowns from Outer Space: The Game heeft een nieuwe trailer. In deze trailer krijgen we de Klowns in meer detail te zien.

In een vorige trailer zagen we al dat de game erg trouw blijft aan het materiaal uit de film over de Killer Klowns. De film waar de game op gebaseerd is, kwam uit in het jaar 1988. Killer Klowns from Outer Space: The Game probeert in de voetsporen te treden van andere asymmetrische horror games zoals Dead by Daylight. Deze game doet het immers erg goed, onder andere dankzij het toevoegen van horror iconen uit de jaren 80. In deze game is het erg belangrijk om samen te werken als je speelt als inwoner van Cresent Cove om te kunnen ontsnappen aan de Killer Klowns. Speel je als de Killer Klowns, dan heb je beschikking tot diverse vaardigheden en clown-achtige wapens. In de nieuwe trailer krijgen we meer te zien van de Klowns en wat ze kunnen doen.

Killer Klowns from Outer Space: The Game staat op de planning voor om begin 2023 voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Killer Klowns from Outer Space: The Game

Series

-

Uitgever

Illfonic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Teravision Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord