Killer Klowns from Outer Space: The Game kent releasedatum

Geplaatst:

Behoefte aan een nieuwe multiplayer horrorgame ervaring? Kijk niet verder dan Killer Klowns from Outer Space: The Game! De releasedatum ontdek je hier.

IGN heeft voor hun evenement, genaamd IGN Fan Fest 2024, een primeur te pakken. In de nieuwe trailer staat namelijk de releasedatum van Killer Klowns from Outer Space: The Game vermeld. Het verse beeldmateriaal vertoont verder wat we eigenlijk al wisten van de clownachtige titel, al is het goed om na de lange radiostilte weer iets te horen van de geschminkte circusartiesten. Toch zijn er voor de oplettende gamer wat nieuwe details te spotten. Het wapenrij van de Killer Klowns ziet er dodelijk uit, al ben je als één van de zeven 'survivors' lang niet hulpeloos. We zien dat er een vuist gemaakt kan worden tegen de bloeddorstige aliens - dus laat maar eens zien wie hier de baas is!

Check hier onze preview van Killer Klowns from Outer Space: The Game, geschreven door onze eigen huisclown.

Killer Klowns from Outer Space: The Game is beschikbaar vanaf 4 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: IGN Fan Fest 2024
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Killer Klowns from Outer Space: The Game

Series

-

Uitgever

Illfonic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Teravision Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord