Luigi's Mansion 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Luigi's Mansion 3 toont gameplaybeelden

Er is een nieuwe trailer van Luigi's Mansion 3 online gekomen. De nieuwe trailer van Luigi's Mansion 3 toont gameplaybeelden.

Nintendo heeft onlangs een nieuwe Japanse trailer van Luigi's Mansion 3 uitgebracht. Deze nieuwe trailer laat onder andere de openingsscène van de game zien. Daarnaast zien we enkele eindbazen die we straks te lijf kunnen gaan met onze stofzuiger. Naast de eindbazen kunnen we ook nog een stukje van de multiplayer-modus zien. Daarnaast zien we enkele Japanse namen van eindbazen en locaties voorbijkomen. In de Engelse versie kunnen deze namen wellicht nog verschillen.

Luigi's Mansion 3 verschijnt 31 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?