Luigi's Mansion 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Next Level Games zoekt nieuw talent voor Nintendo-projecten

Ontwikkelaar Next Level Games is op zoek naar nieuw talent om hun team te komen te versterken en te werken aan toekomstige Nintendo-projecten. Dat blijkt uit een vacature op Twitter.

Eerder deze maand werd Next Level Games overgenomen door Nintendo. De ontwikkelaar is bekend van verschillende Nintendo-games als Luigi's Mansion 3 en de Mario Strikers-games. Voor nieuwe projecten is de Canadese ontwikkelaar op zoek naar nieuwe mensen om hun team te komen versterken. In een tweet is te zien dat er gezocht wordt naar een nieuwe UI artiest, producer, art production manager en een lead test engineer. De vacature is hieronder te bekijken.

Met welke projecten Next Level Games aan de slag gaat is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?