Trailer: Nieuwe trailer Oninaki toont mogelijkheden tijdens gevechten

Geplaatst: 23 mei 2019 12:10

In Oninaki heb je verschillende Deamons die je tijdens gevechten kunnen assisteren, met elk hun eigen kenmerken. De nieuwe trailer voor Oninaki toont dan ook de verschillende mogelijkheden tijdens gevechten.

Daemons zijn verschillende personages die de hoofdpersoon kunnen assisteren tijdens gevechten. De nieuwe trailer toont enkele verschillende Deamons en hun unieke eigenschappen. Zo is er een Deamon die zwaarden gebruikt, maar is eer ook een die de voorkeur geeft aan een enorme bijl of een die twee pistolen gebruikt. Je kunt je via het menu uitrusten met de verschillende Daemons die je hebt verzameld, maar tijdens een gevecht kun je real-time tussen de verschillende beschikbare Deamons wisselen om zo de meest geschikte Deamon te kunnen gebruiken.

Oninaki verschijnt deze zomer op pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Oninaki

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

22 augustus 2019

Ontwikkelaar

Tokyo RPG Factory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord