Trailer: Nieuwe trailer Predator: Hunting Grounds toont gameplay-perspectief Predator

Geplaatst: 24 maart 2020 20:41
Aangepast: 24 maart 2020 20:43

Er is vandaag een nieuwe trailer van Predator: Hunting Grounds onthuld. Deze nieuwe trailer toont het gameplay-perspectief van de Predator.

Predator: Hunting Grounds is een asymmetrische multiplayergame waarbij één Predator het opneemt tegen vier militairen. Dit weekend vindt er een gratis trial weekend van Predator: Hunting Grounds plaats waarbij fans de game het hele weekend lang gratis kunnen uitproberen. Om je een beetje een idee te geven van wat je straks te wachten staat, heeft ontwikkelaar Illfonic een nieuwe trailer van de game onthuld waarin we kunnen zien hoe het is om een Predator te zijn. De nieuwe trailer laat namelijk zien wat de Predator allemaal voor vaardigheden heeft om hem te helpen te jagen op de nietsvermoedende mensen. Zo kan het buitenaardse wezen gebruikmaken van verschillende soorten wapens, maar heeft hij ook de mogelijkheid om onzichtbaar te worden en zijn prooi te besluipen. Tijdens het trial weekend is het echter ook gewoon mogelijk om in het menselijke team te spelen.

Predator: Hunting Grounds verschijnt 24 april voor de pc en PlayStation 4. Het trial weekend vindt dit weekend plaats van 27 maart tot en met 29 maart.

Bron: Illfonic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Predator: Hunting Grounds

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

24 april 2020

Ontwikkelaar

Illfonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord