The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer The Legend of Zelda: Link's Awakening toont levelmaker

In een splinternieuwe trailer heeft Nintendo tijdens de Direct livestream nieuwe beelden getoond van The Legend of Zelda: Link's Awakening. In de trailer kwam ook de levelmaker aan bod.

Terwijl de releasedatum van The Legend of Zelda: Link's Awakening in sneltreinvaart op ons af stormt, kregen we tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht nieuwe beelden van de game te zien. Naast de bekende personages vangen we ook een kleine glimp op van Kirby. Naast de standaard gameplaybeelden werd ook de eerder aangekondigde Dungeon Maker even uitgelicht. In de trailer is te zien hoe het creëren van je eigen dungeon ongeveer in zijn werk gaat.

The Legend of Zelda: Link's Awakening komt uit op 20 september voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?