Trailer: Nieuwe trailer verschenen van Bomb Rush Cyberfunk

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer uitgekomen van de game Bomb Rush Cyberfunk. De trailer is onlangs verschenen op het YouTube-kanaal van ontwikkelaar Team Reptile.

Bomb Rush Cyberfunk is een indie platformer en avonturengame ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar Team Reptile. De game is een spirituele opvolger van de game Jet Set Radio uit 2000. In de afgelopen twee jaar zijn er nieuwe gameplaybeelden van Bomb Rush Cyberfunk getoond en nu is er een nieuwe teaser verschenen. In de trailer zie je hoe de personages bewegen in de game en hoe belangrijk dit onderdeel is in de game. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Bomb Rush Cyberfunk moet ergens dit jaar gaan uitkomen op de Nintendo Switch en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bomb Rush Cyberfunk

Series

-

Uitgever

Team Reptile

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

18 augustus 2023

Ontwikkelaar

Team Reptile

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord