Luigi's Mansion 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer voor Luigi's Mansion 3

Er is weer een nieuwe promo trailer verschenen voor Luigi's Mansion 3. De trailer staat natuurlijk weer in het teken van spoken, geesten en de Amerikaanse feestdag Halloween.

Nog één week wachten en dan komt Luigi's Mansion 3 uit op de Nintendo Switch. Nu is er weer een nieuwe trailer verschenen die een kleine glimps geeft van wat je in de game kan verwachten. De trailer begint met een aantal kinderen die in een lobby van een hotel Luigi's Mansion zitten te spelen, maar ze komen er langzaam achter dat het niet alleen in het hotel van Luigi spookt. Verder worden er natuurlijk weer de nodige gameplay-beelden getoond. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Luigi's Mansion 3 komt 31 oktober op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?