Trailer: Nieuwe World of Warcraft Cinematic herenigt Saurfang en Thrall

Geplaatst: 15 mei 2019 17:40

Na het bevrijden van Saurfang in de 8.1-patch van World of Warcraft: Battle for Azeroth, hebben we de krijger niet meer gezien. De nieuwe World of Warcraft Cinematic herenigt Saurfang en Thrall in Outland.

Varok Saurfang werd in Battle for Azeroth gevangengenomen door de Alliance. Na het bevrijden van Saurfang in een questline van de 8.1-patch zien we hem verder niet meer terug. Blizzard heeft zojuist een nieuwe Cinematic online gezet, waarin we kunnen zien dat Saurfang naar Outland is afgereisd om Thrall te ontmoeten. Thrall leeft hier volledig geïsoleerd op een boerderijtje. Saurfang probeert Thrall ervan te overtuigen hem te helpen de Horde weer op de rails te krijgen na alles wat Sylvanas gedaan heeft. Thrall weigert in eerste instantie, maar wanneer ze worden aangevallen door een aantal Rogues die door Sylvanas zijn gestuurd, besluit hij toch mee te doen. Thrall duwt zijn aambeeld opzij en pakt een verstopte bijl uit de grond. Een bijl die ontzettend veel lijkt op die van zijn vader, Durotan.

Wat deze ontmoeting tussen de twee Orcs precies gaat betekenen voor het verdere verhaal van World of Warcraft is momenteel nog niet bekend. We leren daar meer over wanneer patch 8.2, Rise of Azshara, wordt uitgebracht. Wanneer dit precies gaat gebeuren, is nog niet bekend maar de patch is wel al te spelen in de Public Test Realm.

Bron: Blizzard Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: The Battle for Azeroth

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord