World of Warcraft: The Battle for Azeroth

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2018
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Tides of Vengeance wordt de eerste grote patch voor Battle for Azeroth

De eerste grote patch die naar World of Warcraft: Battle for Azeroth komt, heet Tides of Vengeance. Dat werd zojuist tijdens de openingsceremonie van BlizzCon bevestigd.

In Tides of Vengeance wordt het verhaal van Battle for Azeroth voortgezet. In deze patch vol met nieuwe content zullen zowel de Horde als de Alliance hun eigen kant van het verhaal te zien krijgen. Tevens worden de Warfronts naar Darkshore gebracht en krijgen we onder andere twee nieuwe raids. Ook is tijdens de conventie een nieuwe trailer met de naam Lost Honor onthuld. Hierin is te zien hoe koning Anduin op bezoek komt bij Varok Saurfang en leert waarom de jonge koning door de generaal in leven is gelaten. Is dit het begin van een nieuwe samenwerking?

World of Warcraft: Battle for Azeroth patch 8.1, Tides of Vengeance, wordt op 12 december gelanceerd.

BRON Blizzcon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?