Trailer: Nina Williams keert terug in nieuwe trailer Tekken 8

Geplaatst:
Aangepast: 6 februari 2023 08:54

De nieuwe trailer voor Tekken 8 bevestigt de terugkeer van een nieuw speelbaar personage. Nina Williams is modieuze huurmoordenaar die we al kennen van Tekken 7.

In de nieuwe game ruilt ze haar trouwjurk voor een leren jasje met een paarse jurk en hoge laarzen eronder. Hierdoor is haar look veel meer in lijn met haar klassieke paarse outfit en combineert het elementen uit al haar vroegere outfits. Het verwijst naar haar verleden als dodelijke moordenaar, maar ook naar het verpesten van de bruiloft van haar zus Anna. In de nieuwe trailer krijgen we ook enkele duidelijke tweaks en callbacks te zien uit haar vernieuwde moveset. Nina maakt nu niet meer alleen gebruik van haar vuisten en voeten, maar ook van haar wapens. Bij krachtige aanvallen haalt ze dubbele pistolen tevoorschijn om op haar tegenstander te schieten. Naast de onthulling van het nieuwe personage heeft Bandai Namco tijdens de Tekken World Tour 2022 Grand Finals ook het nieuwe Heat System van de game onthuld. Met dit systeem kunnen spelers een 'Awakened Mode' in gaan die hen een voordeel geeft op het slagveld en de mogelijkheid geeft om sterkere aanvallen uit te voeren. De laatste keer dat we beelden te zien kregen van Tekken 8, was tijdens de Game Awards in 2022.

Tekken 8 heeft nog geen duidelijke releasedatum maar zal uitkomen op de pc, Xbox Series X/S en de PS5.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord