Trailer: Obisidian werkt aan nieuwe RPG genaamd The Outer Worlds

Geplaatst:
Aangepast: 8 december 2018 13:14

Obisidian werkt volle bak aan een nieuwe singleplayer RPG, genaamd: The Outer Worlds. De game werd aangekondigd middels een trailer tijdens de Game Awards die afgelopen nacht plaatsvond in Los Angeles.

De ontwikkelaar staat natuurlijk te boeken als een van de toppers binnen het RPG-genre. Nu komt Obisidian met een nieuw singleplayer avontuur dat doorspekt lijkt te zijn met flink wat humor. We kunnen ouderwets scavengen in een futuristische wereld. The Outer Worlds stelt spelers in staat een eigen avontuur te beleven waarbij lastige keuzes centraal staan. De eerste beelden zien er in ieder geval goed uit!

The Outer Worlds staat gepland voor een release in 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outer Worlds

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord