Trailer: OBJECTION! Hier is Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Geplaatst:
Aangepast: 13 juni 2023 01:10

Volgens mij heeft niemand hier een OBJECTION! op, want er komen weer drie nieuwe ports van de Ace Attorney-games naar het Westen. Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy brengt een drietal moeilijk verkrijgbare games naar vrijwel alle consoles en dat is zeker een TAKE THAT! waard.

Mocht je nog nooit een Ace Attorney-game hebben gespeeld, dan heb je vanaf 2024 geen excuus meer om dat niet te doen. Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy verschijnt namelijk begin 2024 op een breed scala en devices en er is dus vrijwel geen ontkomen meer aan. De trilogie bevat een drietal Ace Attorney-games die vrij lastig te spelen zijn voor wij ordinaire westerlingen. De trilogie bevat Apollo Justice: Ace Attorney (2008 review), Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies (2013 review) en Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice. In de games stap je in de loafers van een advocaat die veelal onterecht veroordeelde goedzakken verdedigt tegen het onrecht van het wetsysteem. Dat doe je door op onderzoek uit te gaan en heel veel OBJECTION! te roepen.

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy verschijnt begin 2024 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc. Benieuwd naar onze laatste Ace Attorney artikel? Check dan hier de The Great Ace Attorney Chronicles review!

Bron: Capcom Showcase
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

25 januari 2024

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord