Trailer: Officiële soundtrack van Scarlet Nexus vrijgegeven

Geplaatst: 24 september 2020 17:05
Aangepast: 26 september 2020 11:24

De officiële soundtrack van Scarlet Nexus staat online. De soundtrack is gemaakt door rockband THE ORAL CIGARETTES en heeft een eigen videoclip.

Tijdens de Tokyo Game Show heeft Bandai Namco de officiële soundtrack van Scarlet Nexus getoond samen met een videoclip. De soundtrack, Dream In Drive, is afkomstig van de Japanse alternatieve rockband THE ORAL CIGARETTES en maakt onderdeel uit van hun vijfde album SUCK MY WORLD. De JRPG Scarlet Nexus draait om het verhaal van Yuito Sumeragi, een medium met psycho-kinetische krachten. Yuito is lid van de Others Elimination Brigade, een groep militanten die de mensheid beschermt tegen de Others. De Others zijn mutanten die de menselijke soort probeert uit te roeien door hersenen van mensen op te eten. De officiële soundtrack van Scarlet Nexus past goed bij de neo-punk stijl van New Himuka city, de locatie waar de game zich afspeelt.

Scarlet Nexus komt uit voor de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Er is nog geen releasedatum vrijgegeven.

Bron: Bandai Namco
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scarlet Nexus

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juni 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord