Trailer: Ontmoet Valorant Agent Harbor

Geplaatst:

Valorant Episode 5 Act 3 staat alweer voor de deur en dat betekent dat er een nieuwe Agent naar Valorant komt. De eer is aan Agent Harbor die in de gevechten gebruikmaakt van water.

Klinkt interessant toch? Gelukkig heeft Riot Games een trailer gewijd aan Harbor, waardoor we al een idee krijgen van zijn abilities. De cinematische trailer begint met een motor achtervolging in Delhi. Om zijn achtervolgers kwijt te raken creëert hij een watermuur, zodat ze er tegenaan knallen. In de terugblik die volgt en ons naar Mumbai brengt, komen we te weten waarom Harbor deze krachten heeft. Door een reliek aan te raken heeft hij de macht gekregen over het water. De watermuur die hij oproept laat geen kogels door, maar daar blijft het niet bij. Hij kan blijkbaar ook een golf oproepen en zichzelf beschermen door een bubbel om zich heen te creëren. Wat de vierde ability precies doet blijft een raadsel, want de trailer is daar niet heel duidelijk over.

Valorant is te spelen via de pc. De nieuwe agent komt met Episode 5 Act 3 naar de game.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord