Trailer: Openingsvideo Lord of the Rings: Return to Moria onthuld

Geplaatst:

De openingsvideo van Lord of the Rings: Return to Moria is onthuld. In deze trailer krijgen we de cinematische opening van de survivalgame te zien.

Zal ik maar direct met de deur in huis vallen? De verteller die we horen is ingesproken door niemand anders dan John Rhys-Davie. De fans van Lord of the Rings zullen hem herkennen als Gimli. Aangezien we in Lord of the Rings: Return to Moria het dwergenrijk moeten heroveren, is de cirkel nu helemaal rond. In de cinematische scene krijgen we het verhaal van de dwergen te horen en de oproep om terug naar huis te keren. Het is tijd om de Balrog en de orks te verslaan en het dwergenrijk weer op te bouwen. Dus pak een rugzak met voorraden, je bijl en pikhouweel en begin je reis naar Moria, zodat je op tijd aankomt. Tijdens je verdiende rustmoment kun je direct onze preview van Lord of the Rings: Return to Moria lezen.

Lord of the Rings: Return to Moria verschijnt op 24 oktober voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lord of the Rings: Return to Moria

Uitgever

North Beach Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 oktober 2023

Ontwikkelaar

Free Range Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord