Trailer: Outcast 2: A New Beginning gameplay in nieuwe trailer

Geplaatst:

Outcast 2: A New Beginning werd vorig jaar aangekondigd. De game keerde nu terug tijdens de THQ Nordic showcase met een nieuwe trailer, dit keer met wat gameplay.

De nieuwe trailer geeft ons een snel overzicht van de gameplay van Outcast 2: A New Beginning. We krijgen wat beelden te zien van een Talan, de bewoners van de planeet Adelpha. Hier zien we dat Cutter Slade, naast zijn Jetpack, ook kan vliegen met een soort van swingsuit. Bovendien zal hij een schild kunnen gebruiken om zich te verdedigen, maar ook om de talrijke robotvijanden te raken die onze held zal moeten bevechten. En natuurlijk zal onze hoofdpersoon vele plaatsen moeten bezoeken, zoals een tempel tot weelderige jungles, door grotten, maar ook besneeuwde bergen. Wat de gameplay betreft, zal de software zichtbaar iets meer dynamiek bieden aan de vuurgevechten die in deze video te zien zijn. De shooter van Appeal Studio ziet er dus iets veelbelovender uit dan de remake van het eerste deel, en je moet weten dat het ook mogelijk zal zijn om je wapens te upgraden via een modulesysteem, wat aantoont dat een RPG-aspect deel moet uitmaken van de game.

Outcast 2: A New Beginning heeft nog geen releasedatum gekregen.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outcast - A New Beginning

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 maart 2024

Ontwikkelaar

Appeal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord