Trailer: Outcast - A New Beginning gameplaytrailer onthuld

Geplaatst:

Het is een nieuwe start voor Outcast - A New Beginning. Check hier de gloednieuwe gameplaytrailer die werd onthuld tijdens de THQ Nordic Showcase van 2023!

In Outcast - A New Beginning reis je naar de buitenaardse planeet Adelpha. Je stapt in de astronautenlaarzen van Cutter Slade. Jawel, de beste man uit de originele game keert terug, want hij is tot leven gewekt door de machtige Yods. Hij ziet dat de harmonie op Adelpha een flink tik gekregen heeft en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is aan de speler om ervoor te zorgen dat alle partijen weer samenwerken met elkaar, zodat de planeet en de inwoners kunnen leven in voorspoed. Bijzonder buitenaards leven komt dan ook voor in de trailer. Slade werkt samen met enorme ruimtewalvissen om de hebberige corporaties een halt toe te roepen. Ja, er komt heel wat kijken bij het herstellen van gehele beschavingen. Het is niet zo gemakkelijk als eventjes een toren beklimmen. Lezen jullie mee, Ubisoft? De trailer sluit af met de boodschap dat niet alleen Slade de wereld verandert, maar de wereld verandert hem ook. Groen moet je doen, zou ik zeggen!

Outcast - A New Beginning is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: THQ Nordic Showcase 2023
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outcast - A New Beginning

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 maart 2024

Ontwikkelaar

Appeal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord