Trailer: Outcast 2 aangekondigd door THQ Nordic

Geplaatst:

Outcast 2 - A New Beginning is onthuld tijdens de stream van THQ Nordic. Via twee trailers leren we meer over de avonturengame.

Outcast 2 - A New Beginning is één van de vele games die terug mag keren naar het moderne gameland. Het vervolg op de cultklassieker uit 1999 identificeert zich als een actie/avonturengame die gebruikt maakt van een grote open wereld. Deze wereld zit vol met flora en fauna, wat goed te zien is in de trailer. De speler heeft als doel om deze wereld te beschermen van corruptie. Je hebt heel wat high tech gadgets tot je beschikking, zoals een jetpack en een groot schild. De game heeft een third-person perspectief en combat speelt ook een centrale rol.

Outcast 2 - A New Beginning is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outcast - A New Beginning

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 maart 2024

Ontwikkelaar

Appeal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord